ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ


#600 δισεκατομυρια

ΤΟ 2012 είχαν σκοπό να πτωχεύσουν την Ελλάδα κάτι το οποίο απέδειξε ο Αρτέμης ο Σώρρας. Ο Αρτέμης ο Σώρρας το 2012 κατέθεσε 600 δις δολλάρια στην κυρίαρχη ελληνική δημοκρατία. Η κυρίαρχη ελληνική δημοκρατία και ο όρος ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ σημαίνει ότι όπως αποτελείται απο δύο λέξεις ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ. ΚΥΡΙΟΣ σημαίνει 'οτι είμαι ο ιδιοκτήτης των περιουσιακών στοιχείων και ΑΡΧΩΝ σημαίνει ότι ασκώ τη διαχείρηση πάνω σε αυτά., Συνεπώς οι 'Ελληνες είμαστε δικαιούχοι στα 600 δις δολλάρια. Ο Σαμαράς ήταν ο πρώτος που ενημερώθηκε όπως και όλη η βουλή, η τράπεζα της Ελλάδος, όλοι οι εγχώριοι θεσμοί, όλοι οι θεσμοί εντός ευρώπης. 

Τα 600 δις σταμάτησαν την πτώχευση της Ελλάδος. Οι όροι της εκταμίευσης τους ήταν λογιστικός έλεγχος του χρέους απο το 1974 και εδώ και απόδοση ευθυνών σε αυτούς που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από τότε μέχρι και σήμερα. Απο τη στιγμή που αποκαλύφθηκαν αυτοί οι δυο όροι τα κανάλια μια μέρα μετά άρχισαν να χαρακτηριζουν τον Αρτεμη Σώρρα ως απατεώνα και ως άφραγκο.

 Ο Αρτέμης ο Σώρρας τους μήνυσε τον Νοέμβριο για εσχάτη προδοσία. Και τον προεδρο της βουλής και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διότι ενώ μπορούσαν να εκταμιεύσουν τα 600 δις και να βγεί η Ελλάδα απο τα μνημόνια, να ξεχρεώσουμε, να μπεί μια τάξη σε αυτό το κράτος αυτοί προχώρησν σε νέο μνημόνιο.

Εάν θυμάστε το 2012 είχε δημιουργηθεί μία αναμπουμπούλα με τα ΜΜΕ, με το ίντερνετ και λοιπά. Τότε ο βουλευτής ο Αδωνις Γεωργιάδης (ο οποίος ήταν βιβλιοπώλης και μετά τον κάναν υπουργό υγείας) μαζί με άλλους δύο τον Δαραβίγκα και τον Ψυλλάκη κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά χρησιμοποιώντας κάποια δημοσιεύματα του διαδικτύου. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΝΟΜΩΝ.ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETON WOODS ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ !!!


https://www.youtube.com/watch?v=EdmSJ8j9Eb8

ΠΗΓΗ : https://www.youtube.com/channel/UCzmavZuisZ4a1DvHu8-6UwQ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ